La Ruck Rider es va concebre com un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres obertes al trànsit, i ideada com a part dels esdeveniments que es van realitzar amb motiu del 10è aniversari de la Ruck Biker 's. En ser la primera vegada que es feia es va proposar un recorregut dissenyat per assolir les nou destinacions a què es va arribar en altres tantes edicions Ruck Biker 's passades (2008-2016).

 

La idea principal va ser gaudir de la moto i viure l'experiència de rodar en equip per zones de gran bellesa. Seguir les indicacions dels "fulls de ruta" i realitzant les proves que es van indicar va fer de l'esdeveniment una aventura diferent.

 

Abans de l'inici de la prova es van donar cita els diferents equips que, formats per entre tres i sis components, van passar les verificacions i controls corresponents.

El punt de sortida estava establert al Centre Cívic de la Granada mentre que l'arribada es va situar a El Bosc Els Pujols. La durada de la prova es va calcular al voltant de les cinc hores, iniciant-se a les 15:00 i finalitzant com a màxim a les 20:30 per donar marge de temps suficient als integrants dels diferents equips.

 

Un cop tots van finalitzar i arribar a destí es va servir un sopar a participants i públic en general, i com a fi de festa tots van poder gaudir amb una actuació musical en directe a càrrec del grup "EL HERMANO MALAQUIAS".

 

L'esdeveniment va tenir un èxit considerable i arran d'això no es va descartar repetir-lo d'alguna manera en 2018.

GALERIA FOTOGRÀFICA 2017