Els Ruck Biker's som un grup d'amics als que la seva passió per les motos va fer que ens ajuntéssim els diumenges al matí per fer sortides i gaudir de la nostra afició.

Arran d'aquest fet, i com ens ho passàvem de bé, va sorgir la idea de compartir-ho un cop l'any amb més aficionats al motor sobre dues rodes fent-los d'amfitrions en una ruta pel nostre poble i la nostra comarca, mostrant-los i gaudint junts dels seus indrets i llocs d'interès. Així que aconseguim reunir-nos una trentena de persones  per posar fil a l'agulla i organitzar la primera trobada motera de la Granada l'abril de 2008. Es va dissenyar un logo relacionat amb l'afició a les motos i un personatge arrelat al nostre poble (un ruc) i és crea un lema : A DALT DE LA MOTO NO FACIS EL RUC.

Es fan samarretes , es reparteixen tasques a realitzar abans i durant la trobada ... i amb molts pocs recursos, una gran dosi d'il·lusió, moltes ganes , molta feina i inumerables hores invertides desinteressadament,  aconseguim fer realitat la que sería " I TROBADA RUCK BIKER'S ". 

 

Les motos i el ruc ...

 

Les motos la nostra passió, el ruc el nostre símbol.

Els Ruck Biker's ...

 

Una colla d'amics i amigues als que ens agrada el món de les motos .

Altres activitats ...

 

Més activitats, esdeveniments i coses que fem.