X Trobada

 

Dates : 13 i 14 de maig de 2017

Motos : 207

Persones participants : 387

Destí de la ruta : Caves Finca Valldosera

 

 

 

 

Per celebrar el nostre 10è aniversari  ens vem aventurar a organitzar una Trobada Motera de dos dies.

El dissabte a les 15:00  hores vem iniciar la 1ª RUCK RIDER que va ser una prova motociclista no competitiva per carreteres obertes al trànsit, en la que es van recórrer diverses rutes i es van assolir diversos objectius en diferents punts, tot recordant les 9 edicions anterior de la RUCK BIKER'S.

Tot i ser la primera vegada es va aconseguir formar 8 grups diferents que s'ho van passar d'alló més bé durant tota la tarda.

Al final de la jornada, un cop acabada la prova i ja sense motos, participants i públic en general van poder gaudir d'una botifarrada popular i un concert en directe a càrrec del grup de versions "El Hermano Malaquias".

 

El diumenge va començar la nostra X Trobada motera, una ocasió fantástica per gaudir d'una ruta en moto pel Penedès. Vem anar fins la Finca Valldosera on vem fer una degustació del seu magnífic cava.

En arribar al Centre Cívic de La Granada, abans de dinar, vem tenir una exhibició d'Stunt. Després es va donar pas al dinar motero on vam celebrar orgullosament el 10è aniversari RUCK BIKER'S amb tots els assistents.
Al final de tot es va fer el sorteig d'una moto de 125cc com a colofó final de la festa.

 

 

Cartell de la X Trobada

 

 

GALERIA FOTOGRÀFICA 2017