XI Trobada

 

Data : 13 de maig de 2018

Motos : 106

Persones participants : 225

Destí de la ruta : Caves Vilarnau (Espiells)

 

 

Després de la X Trobada, amb la celebració del nostre 10è aniversari inclòs, es va decidir donar un nou format a l'esdeveniment i per a això es va triar el Centre Cívic de la Granada com a punt neuràlgic.

Aquest equipament municipal, així com diverses zones del voltant, van ser els emplaçaments que van acollir diverses iniciatives en aquest nou format.
Zona per acreditació de participants i control de motos, zona de carpes amb exposició de motocicletes Honda (Control 94 l'Hospitalet de Llobregat) i Kawasaki (SBRacing Vilafranca), venda d'articles, accessoris moteros i productes de diversa índole.

Zona destinada i condicionada expressament per la celebració del 1er. Mototerra la Granada, competició organitzada pel Moto Club Sitges, que va fer la delícia de participants i públic  durant les més de cinc hores que va durar.

També hi va haver servei de bar i zona de taules a l'exterior.

No va faltar una magnífica ruta pel Penedès que ens va portar fins a les espectaculars Caves Vilarnau (Espiells) on vam poder gaudir d'una exquisida degustació de cava gentilesa de la casa.

La participació es va reduir respecte a anteriors ocasions i és que fins a la mateixa matinada del dia de l'esdeveniment va estar plovent a mars i aquest factor va ser determinant. Afortunadament no va ploure més durant el dia i tots els actes previstos es van poder dur a terme.

A l'arribada de la ruta hi va haver l'habitual aperitiu, avantsala del dinar de participants i col.laboradors que van poder assaborir una magnífica paella d'arròs.

L'actuació sorpresa d'un mag-showman i l'esperat sorteig d'infinitat d'articles van ser el colofó i punt final d'aquesta XI Trobada.

 

 

Cartell de la XI Trobada

PRIMER MOTOTERRA LA GRANADA

 

GALERIA FOTOGRÀFICA 2018