XII Trobada

 

Data : 9 de juny de 2019

Motos : 122

Persones participants : 295

Destí de la ruta : Pèlags de Vilobí del Penedès

 

 

Mantenint el nou format decidit al 2017 arran del nostre desè aniversari, el Centre Cívic de la Granada i diverses zones del voltant van tornar a ser el centre neuràlgic i punts de desenvolupament d'aquesta XII Trobada.

Zona per acreditació de participants i control de motos, arc de sortida per la ruta i zona de gimkana motera.

També hi va haver servei de bar i zona de taules a l'exterior.

I com és habitual no va faltar una magnífica ruta pel Penedès que en aquesta edició ens va portar fins als "Pèlags" de Vilobí del Penedès,  un petit paratge natural a  format per les pedreres antigues de guix del turó de Vilobí, d'una gran bellesa paisatgística i d'un gran valor ecològic i geològic. 

 

Després d'aquest regal per a la vista es va continuar fins a les caves Miquel Pons (La Granada) on es va oferir una degustació de cava abans de donar per finalitzada la ruta.                  

A l'arribada de la ruta hi va haver  una "Gimkana Motera" on els qui es van atrevir a participar van gaudir  demostrant les seves habilitats amb la moto.

Després, l'habitual aperitiu abans del dinar de participants i col.laboradors que van poder assaborir una magnífica paella d'arròs.

 

El plat fort de la sobretaula va venir amb l'atuació d'un grup de Drag Queens, format per membres de l'organització, que imitant una actuació del conegut programa televisiu "La Paròdia Nacional" van provocar més d'una rialla dels assistents.
I per acabar en gran, el sorteig d'infinitat d'articles va ser el colofó i punt final d'aquesta XII Trobada.

Cartell de la XII Trobada

Galeria fotogràfica