XIII Trobada

 

 

Data : 29 de maig de 2022

 Motos : 152

 Persones participants : 278

 Destí de la ruta : Ermita de Valldossera

 

 

Aquest any, després de la pandèmia, vem arribar a la XIII edició la RUCK BIKER'S, i amb una acollida i èxit de participants que ni des de l'organització s'esperava, el Centre Cívic de la Granada i el seu voltant van tornar a ser el centre neuràlgic de la trobada.

 

Com és habitual hi va haver servei de bar i zona de taules a l'exterior per esmorzar i posteriorment al llarg de tot el matí per tal d'atendre les demandes dels assistents a les diferents activitats que es van fer.

 

A les 10:00 hores es va donar la sortida a la ruta motera pel Penedès que en aquesta edició va portar als participants fins a l'Ermita de Valldossera,  on va tenir lloc un refrigeri (molt agraït per tothom ja que la temperatura superava els 20 graus) i la foto de grup.

Paral·lelament, per als que no feien la ruta i visitants en general, es van desenvolupar una sèrie d'activitats entre les quals cal destacar un circuit de motos elèctriques per a principiants, exposició de motos clàssiques, elements de tota mena per a jocs infantils i concert de música en directe .               

 

Un cop finalitzada la ruta i acabades les activitats, l'habitual aperitiu abans del dinar de participants i col.laboradors que com en altres ocasions van poder assaborir una magnífica paella d'arròs.

 

 

Cartell de la XIII Trobada

Galeria fotogràfica